Klantenservice

Blog navigation

Latest posts

Zakelijk

 

Indruk maken op uw klanten? Of ze echt eens verrassen? 
Maak indruk met een gepersonaliseerd relatiegeschenk, eindejaarsgeschenk of een geschenk gegraveerd met uw logo. Dat kan eenvoudig, duidelijk en snel al vanaf 1 stuk. Tip: Ook leuk als luxer geschenk voor op een beurs. 

 

Waarom wij snel kunnen leveren! 
U kunt direct de locatie van uw logo of ontwerp aanpassen in de personalizer, ook de staffelkortingen (vanaf 10 stuks) worden direct doorberekend. Zo kunnen wij uw bestelling direct in gang zetten en indien gewenst een levering met spoed aan u leveren.

 

Meerdere namen graveren van uw werknemers 
Een persoonlijke verrassing sturen naar uw relaties of medewerkers? Stuur de gegevens naar ons toe middels een Excel document. Zo kunnen wij alle namen graveren en indien gewenst naar het betreffende adres versturen.

 

Aanleveren van kant-en-klaar bestanden 
Heeft u een hoge kwaliteit ontwerp en wilt u deze direct naar ons versturen i.p.v. in de personalizer? Bij voorkeur ontvangen wij uw bestanden van het logo of ontwerp verkleind met behulp van Winzip of WeTransfer. U mag alle bestandsoorten aanleveren naar ons e-mailadres: info@personalsurprise.nl. Wij kunnen uw opdracht snel en vakkundig in voortgang zetten wanneer u uw bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, contactpersoon en factuurnummer (indien voorhanden) meestuurt.

 

Aanleveren van logo of ontwerp in de personalizer 
Indien u een product gekozen heeft en personaliseert met behulp van onze personalizer, kunt u een logo of ander bestand uploaden en positioneren door het te vergroten, te draaien en te verschuiven op het afgebeelde product. Kies een hoge kwaliteit bestand bij het uploaden, des te strakker dat de gravure wordt. Wanneer u uw ontwerp voltooid en afrond wordt het ontwerp automatisch naar ons verstuurd.

 

download.png

A. Heij - Ellen Mouthaan Makelaardij'Wat ben ik zojuist blij verrast met dozen vol mooie snijplanken. Ik heb werkelijk nog nooit promotiemateriaal besteld en het zo snel binnen gehad! Wat een top service! Daarnaast zijn het écht mooie snijplanken, is het logo goed gegraveerd en nog leuk ingepakt met oranje ook. Hulde!'

Zakelijk Er zijn 14 producten

per pagina
Toont 13 - 14 van de 14 items
Toont 13 - 14 van de 14 items