Klantenservice

Blog navigation

Latest posts

Werkgerelateerd

 

Op zoek naar een cadeau voor jouw personeel, een relatiegeschenk, gaat je collega met pensioen, heeft je vriend/vriendin een nieuwe baan of ga je juist de opening van een nieuwe zaak vieren? Maak dit persoonlijke, luxe cadeau in een handomdraai! Kies hieronder waarvoor je een cadeau zoekt, dan doen wij suggesties voor passende cadeaus.

 

Iets extra’s cadeau doen
Wil je je cadeau helemaal compleet maken? Geef er dan een overheerlijke fles Italiaanse wijn, bubbels of een goed gevuld geschenkpakket bij!

Werkgerelateerd .

Subcategorieën

 • Geschenk personeel

   

  Uw personeel in het zonnetje zetten of op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers? Personaliseer een cadeau met uw logo, slogan, bedankt tekst of kerstwens. Staffelkortingen gelden vanaf 10 stuks en maak uw cadeau compleet met een fles wijn of geschenkpakket. Ook kan in samenspraak de cadeauverpakking naar wens aangepast worden.

 • Nieuwe baan

   

  Heeft je vriend, vriendin, broer, zus of ouders de baan gekregen waar hij of zij van droomde? Dat mag gevierd worden! Personaliseer een cadeau en wens diegene veel plezier en uitdaging in zijn of haar werk!

 • Opening

   

  Op zoek naar een cadeau dat past bij een opening van een winkel of restaurant? Bij deze speciale gebeurtenis hoort een uniek cadeau! Kies een product en vereeuwig deze met het bedrijfslogo of de datum van opening. 

 • Pensioen

   

  Na jarenlang hard werken gaat je collega dan eindelijk van zijn of haar welverdiende pensioen genieten, als dank voor al die gezellige jaren willen jij en je collega’s als blijk van waardering een persoonlijk pensioen cadeau schenken!

 • Relatiegeschenk

   

  Op zoek naar relatie- en eindejaarsgeschenken die indruk maken? Personaliseer een origineel en uniek cadeau met uw logo, slogan, bedankt tekst of kerstwens. Staffelkortingen gelden vanaf 10 stuks en maak uw cadeau compleet met een fles wijn of geschenkpakket. Ook kan in samenspraak de cadeauverpakking naar wens aangepast worden.