Robuuste klenghouten serveerplank graveren

Op zoek naar een stoere, zware robuuste serveerplank? Kies dan deze serveerplank met 2 handvatten van touw. Iedere plank is anders van vorm en is alleen geschikt wanneer je echt houdt van robuust en waardeert dat scheurtjes, inhammen en mogelijk boomschors aan de zijkanten niet bijgewerkt zijn maar natuurlijk gelaten worden. Een enkeling is wel volledig rechthoekig.

Deze houten plank van klenghout is ideaal om veel lekkere hapjes op te serveren. Deze robuuste plank komt het beste tot zijn recht in door midden op de tafel neer te zetten op een verjaardag of 's avonds bij de borrel.

Meer details

26,95 € incl. BTW

  Toevoegen aan Verlanglijst

  Accessoires

  Meer informatie

  Laat een robuuste klenghouten plank graveren met een eigen ontwerp. Via onze personalizer kun je eenvoudig een eigen ontwerp maken bestaande uit teksten, namen, afbeeldingen of een eigen upload. Je bent volledig vrij in het maken van je ontwerp, echter is het niet mogelijk om foto's of in kleur te graveren. Dit is een natuurlijk product. Elk product is uniek waardoor kleuren kunnen afwijken van de foto.

  Klik op 'Start Ontwerpen' om je product te personaliseren.

  Een serveerplank graveren wordt vaak cadeau gedaan als verjaardagscadeau, bedankje, huwelijkscadeau, cadeau voor samenwonen, een nieuwe baan, opening van een restaurant, geslaagd of als relatiegeschenk voor nieuwjaar.

  MateriaalKlenghout
  AfmetingenLengte 50 cm x breedte 20 cm x hoogte 4 cm
  Prijs omvatHouten plank + touw + gravure
  Kleur gravureDonkerbruin tot zwart
  VaatwasserbestendigNee, wij raden u aan dit product met de hand te wassen

  Volumekorting

  AantalPrijsU bespaart
  10 22,91 € Tot 40,43 €
  25 21,56 € Tot 134,75 €
  50 20,21 € Tot 336,88 €
  100 18,87 € Tot 808,50 €
  300 17,52 € Tot 2 829,75 €