Klantenservice

Blog navigation

Latest posts

Snijplank graveren

 

Voor een écht persoonlijk cadeau kunt je een houten snijplank graveren met een ontwerp dat je zelf eenvoudig maakt via de personalizer in onze webshop. Een gepersonaliseerde snijplank valt altijd in de smaak!

 

Een gepersonaliseerde snijplank is enorm populair. Wij begrijpen wel waarom!

Er wordt door de ontvanger vaak gebruik gemaakt van een snijplank, door sommigen zelfs dagelijks. Daardoor is een gegraveerde snijplank zo leuk, de ontvanger heeft er ook écht iets aan. Daarnaast wordt de ontvanger iedere keer herinnerd aan het moment dat jij het cadeau gaf met jouw persoonlijke boodschap/ontwerp.

 

Voor welke feestelijke gelegenheid of welk moment past het beste bij een persoonlijke serveer- of snijplank? 

Doordat een snijplank niet gelinkt wordt aan een cadeau moment, kan dit cadeau bij iedere gelegenheid geschonken worden. Een snijplank graveren biedt de meeste vrijheid voor het personaliseren doordat deze een groot graveeroppervlak heeft. Hierdoor is het ontwerp volledig aanpassen aan het moment waarbij je de snijplank wilt schenken.

 

Assortiment voor snijplanken graveren

In ons assortiment vind je verschillende soorten snij- en serveerplanken van hout maar ook van gecombineerde materialen. De snijplanken zijn van mangohout, acaciahout, eikenhout of beukenhout. Sommige zijn van een houtsoort gecombineerd met gesteente zoals marmer, natuursteen of leisteen. Ons assortiment bestaat uit verschillende diktes en vormen waardoor ze uitgekozen kunnen worden als cadeau met een bepaald doel zoals: tapasplank, serveerplank, kaasplank, sushi plateau, pizzaplank of bijvoorbeeld als borrelplank.

Snijplank graveren Er zijn 16 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 16 items
Toont 1 - 12 van de 16 items