Klantenservice

Blog navigation

Latest posts

Feestelijke gelegenheid

 

Binnenkort een verjaardag, huwelijk, jubileum, housewarming of feestje van iemand die geslaagd is en ben je op zoek naar een origineel cadeau? Personaliseer een cadeau met een gravure. Kies hieronder voor welke gelegenheid je cadeausuggesties zoekt.

 

Iets extra’s cadeau doen
Wil je je cadeau helemaal compleet maken? Geef er dan een overheerlijke fles Italiaanse wijn, bubbels of een goed gevuld geschenkpakket bij!

Feestelijke gelegenheid .

Subcategorieën

 • Verjaardagscadeau

   

  Op zoek naar een uniek en buitengewoon verjaardagscadeau? Bij het geven van een gepersonaliseerd verjaardagscadeau zijn de nodige Ohs e Ahs niet te vermijden! Welk cadeau ga jij personaliseren voor de jarige job?

 • Huwelijkscadeau

   

  De meest originele en persoonlijke huwelijkscadeaus ontwerp je zelf! Van cadeaus voor getuigen, het opdekken van een luxueuze tafel, cadeau voor het bruidspaar maar ook als bedankje voor de mensen die deze dag extra speciaal gemaakt hebben. Het is allemaal mogelijk met een persoonlijke boodschap, eigen initialen of zelf samengesteld ontwerp. Bekijk hieronder de cadeaus die je kunt personaliseren.

 • Jubileum cadeau

   

  Op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een huwelijksjubileum of een uniek cadeau van je collega’s aan de jubilaris? Zoek dan hieronder een uniek cadeau uit voor hem, haar of het koppel.

  - Tip voor collega: laat namen van je collega’s graveren op het cadeau! 
  - Tip voor huwelijksjubileum:  personaliseer het cadeau bijv. met het aantal huwelijksjaren in een lauwerkrans!

 • Housewarming / Samenwonen

   

  Op zoek naar een housewarming cadeau? Je hebt bijvoorbeeld een feestje van je beste vriend die verhuisd is of je vriendin gaat samenwonen? Dan is een persoonlijk en uniek cadeau voor op de eettafel of een huisnummerbord dat je zelf kunt ontwerpen een super idee! Bekijk hieronder met welk cadeau je de Ohs en Ahs gaat horen op de housewarming party!

 • Geslaagd cadeau

   

  Op zoek naar een cadeau voor iemand die geslaagd is voor zijn of haar rijbewijs, school, cursus of ben je gewoon supertrots op het behaalde resultaat? Graveer jouw boodschap op een origineel geslaagd cadeau.