Klantenservice

Blog navigation

Latest posts

Feestdagen

 

Deze speciale feestdagen verdienen een speciaal cadeau. Maak zelf een origineel cadeau met een persoonlijke boodschap, tekst, symbolen of logo. Wij graveren jouw ontwerp op het gekozen cadeau. Kies hieronder voor welke feestdag je cadeausuggesties zoekt.

 

Iets extra’s cadeau doen
Wil je je cadeau helemaal compleet maken? Geef er dan een overheerlijke fles Italiaanse wijn, bubbels of een goed gevuld geschenkpakket bij!

Feestdagen .

Subcategorieën

 • Kerstcadeau

   

  Het perfecte kerstcadeau met gevoel en originaliteit. Personaliseer een cadeau voor op de eettafel, deze maakt het kerstdiner he-le-maal perfect! Of kies ervoor om je kerstwensen voor je dierbare te vereeuwigen. Kies hieronder een cadeau naar wens.

 • Moederdagcadeau

   

  Moederdag komt er weer aan! Toch niet meer zo'n zin om een tekening te maken of crea bea uit te hangen? Begrijpelijk. Verras je moeder dan eens met een eigen ontworpen cadeau. Een cadeau waar zelf moeite in gestoken is doet het altijd goed!

 • Sinterklaascadeau

   Sinterklaas cadeau

  De leukste originele sinterklaascadeaus ontwerp je zelf! Help Sint en Piet bij het ontwerpen, dan zorgen zij voor de bezorging! Kies hieronder welk cadeau je wilt personaliseren.

 • Vaderdagcadeau

   

  De beste en liefste papa’s van de wereld verdienen een persoonlijk cadeau met hun naam of een lieve boodschap er op. Welk cadeau past bij jouw vader en ga jij personaliseren als vaderdagcadeau?

 • Valentijnscadeau

   

  Hmm.. alweer bloemen? Én chocolade voor valentijnsdag?! Nahh, een origineel, persoonlijk cadeau maakt véél meer indruk! Bekijk hieronder welk cadeau jij voor jouw Valentijn wilt personaliseren met jouw romantische, zoetsappige of grappige boodschap!