Klantenservice

Blog navigation

Latest posts

 • Ontwerp zelf een gepersonaliseerd, origineel Valentijnscadeau
  Ontwerp zelf een gepersonaliseerd, origineel Valentijnscadeau

  Verras jouw Valentijn eens met iets anders dan standaard bloemen of bonbons. Dat is natuurlijk ook altijd leuk om te krijgen maar het kan ook anders! Zorg dit jaar eens met minimale inspanning voor de WOW factor! Yep, dat is mogelijk. Met je laptop of pc gewoon vanuit je bureaustoel of bank maak je zelf een origineel, blijvend cadeau.

  Read More
 • Een tof en persoonlijk cadeau voor afscheid van jouw collega, personeel, juf of stage
  Een tof en persoonlijk cadeau voor afscheid van jouw collega, personeel, juf of stage

  Een afscheidscadeau of een jubileum voor je werknemer, collega, juf of stage? Vaak wordt er door iedere collega een naam, handtekening of korte boodschap opgeschreven op een kaart. Het is toch een enorm tof idee om deze krabbels te laten vereeuwigen d.m.v. lasergraveren in een persoonlijk cadeau?

  Read More
 • Zakelijke kerstcadeaus
  Zakelijke kerstcadeaus

  Op zoek naar een persoonlijk kerstcadeau voor uw collega's, werknemers of zaken relaties? Laat kerstcadeaus graveren met uw logo, verschillende namen of kerstgroet. Al direct voor u ingepakt in (kerst)cadeauverpakking aangepast aan uw wensen! Lees verder voor alle voordelen.

  Read More
 • Zakelijk geschenk
  Zakelijk geschenk

  Een origineel zakelijk geschenk verzinnen moeilijk? Bij ons niet! Kies bij een cadeau uit en personaliseer het met uw logo op de gewenste locatie. Speciale wensen? Wij passen uw cadeau aan aan uw huisstijl of maken er een geschenkpakket van.

  Read More
 • Tekening graveren op een cadeau
  Tekening graveren op een cadeau

  Mocht papa of mama kleinere kinderen hebben dan wordt er vaak op school of thuis een tekening gemaakt voor Vaderdag of Moederdag. Laat deze tekening vereeuwigen door te laten graveren op een product naar keuze.

  Read More
 • Vaderdag cadeautips gepersonaliseerde cadeaus
  Vaderdag cadeautips gepersonaliseerde cadeaus

  Zet je vader in het zonnetje met een gepersonaliseerd Vaderdag cadeau! Wij hebben stoere cadeaus voor hem geselecteerd zodat jij het leukste originele Vaderdag cadeau kunt kiezen.

  Read More
 • Originele en persoonlijke huwelijkscadeaus
  Originele en persoonlijke huwelijkscadeaus

  Laat ontworpen initialen, symbolen of afbeeldingen van een trouwkaartje vereeuwigen door deze te laten graveren. Erg leuk om te geven, maar ook om te gebruiken als decoratie bij een huwelijk. 

  Read More
 • Moederdag cadeau personaliseren door tekening
  Moederdag cadeau personaliseren door tekening

  Moederdag wordt wel eens vergeten en dat is jammer. Moeders hechten namelijk stiekem veel waarde aan deze dag.

  Read More
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)