Klantenservice

Blog navigation

Latest posts

Bestek graveren

 

Op zoek naar een origineel cadeau voor iemand die erg van koffie, gebak, desserts of gewoon al het soort eten en koffieleuten houdt? Dan is gepersonaliseerd bestek een erg leuk cadeau om te geven. Je kunt zelf zelf kiezen en uploaden wat op het bestek gegraveerd gaat worden. Dit ontwerp kunt je eenvoudig maken via de personalizer in onze webshop. Wij lasergraveren jouw ontwerp in de zwarte kleur op het gekozen bestek.

 

Gepaste cadeaumomenten
Vaak wordt bestek gegraveerd zoals gebaksvorken of koffielepels door bedrijven of verenigingen of bestek voor cateringbedrijven of restaurants. Door consumenten wordt ook regelmatig bestek gegraveerd voor bijvoorbeeld bestek voor een huwelijk, als bedankje of als kinderbestek. Doordat het maken van een eigen ontwerp kun je het bestek geheel afstemmen op het cadeau moment. Zo heb je een persoonlijk cadeau, uiterst geschikt aan het moment en aan degene voor wie het bestemd is.

 

Gepersonaliseerde bestekset samenstellen
Je kunt zelf een bestekset samenstellen voor het diner, kies dan voor een vork, mes en lepel. Meer een zoetekauw of toetjesmens? Maak er dan een toetjescadeau van en kies voor een taartschep met gebaksvorkjes, dessertlepels of sorbetlepels.

 

Bestek graveren Er zijn 10 producten

Toont 1 - 10 van de 10 items
Toont 1 - 10 van de 10 items